KDO SMO?
To vam bomo izdali kmalu, samo, da se prvič zberemo. Tudi letos nas bo pod svojo streho vzela Osnovna šola I v Murski Soboti, ki jo vodi ravnateljica Tanja Cestnik.
Le kaj bi brez učiteljice Darja Sever, brez katere si tabora ne moremo predstavljati. Letos se ji bo pridružila tudi učiteljica Slavica Mertük.

Lahko vam povemo, da bo tabor tudi letos vodil Feri - Franc Gomboc, oče tabora.

V delavnici in na terenu bosta glavna JožeTitan - Đouži in Milan Sinic - Milko, v pomoč pri delu pa bodo tudi Miha, Boris, Andrej, Danilo in še kdo.

In kdo bomo tisti, ki bomo pravi "taborniki"? Nekateri se že poznamo med sabo, z drugimi se bomo spoznali prvi dan tabora. Letos bomo izdelovali vsak svoj model:
Matic, Tim, Luka, Alina, Aljaž, Matija, Jakob, Nejc, Domen, Peter, Eva, Miha, Matej, Niki, Tine, še en Nejc in Jernej.

Za administracijo, spletne strani in še kaj skrbi Bogdan, o letalski tehniki nam bo kaj povedal Milan, balon nam je obljubil predstaviti Štefan, helikopter Matjaž, motornega zmaja pa Franc, spoznali pa bomo še koga, recimo kakšnega motornega padalca.

Za podporo še posebej hvala Ministrstvu za šolstvo in šport ter Regionalnemu centru ZOTK s sedežem v Murski Soboti in Mestni občini Murska Sobota!

Hvala vsem, ki ste in boste imeli karkoli 'zraven' pri delu našega tabora.