KDO SMO?
Tudi v devetem letu nas je pod svojo streho vzela Osnovna šola I v Murski Soboti, ki jo vodi ravnateljica Tanja Cestnik.

Za vodenje tabora skrbi Feri - Franc Gomboc, pobudnik tabora s pomočniki..

V delavnici in na terenu sta glavna JožeTitan in Milan Sinicv pomoč pri delu pa so še Jernje, Boris, Andrej, Miha, in še kdo. Tabora si nikakor ne moremo predstavljati brez pomoči pedagoginj, spet sta z nami učiteljici Martina in Melita, tokrat pa se nam je na svojo željo pridružila še učiteljica Nataša, ki si želi dopolniti svoje znanje za delo pri pouku tehnike.

In kdo ste tisti, pravi "taborniki"? Z nekateri se poznamo že od prej, z drugimi smo se spoznali prvi dan tabora. Letos izdelujete vsak svoj model:
Erik, Vid, Leon, Alan, Tim, Staša, Martin, Domen in Maj.

Za administracijo, spletne strani in še kaj skrbi Bogdan, o letalski tehniki nam bo kaj povedal Milan, balon nam je obljubil predstaviti Štefan, helikopter Matjaž, motornega zmaja pa Franc, spoznali pa bomo še koga, recimo kakšnega motornega padalca, pa letalce AK Murska Sobota z letališča v Rakičanu...

Kljub kriznim časom bomo veseli nekaj podpore 
Mestne občine Murska Sobota in Regionalnega centra ZOTK s sedežem v Murski Soboti in seveda staršev udeležencev, pa tudi koga od organizatorjev. Žal tudi letos ne računamo na pomoč Ministrstva za šolstvo, ki je pošteno oklestilo svoje programe.

Hvala vsem, ki ste in boste imeli karkoli 'zraven' pri delu našega tabora.